BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

30 July 2010

Surat dari ibu...(sedih sangat).T__T.

Mood nak berblog dah datang balik. Wah...happy sangat. Tapi bila dah lama tak berblog, idea nak merapu tulis panjang-panjang tak ada la pulak. Dah 2,3 entry (rasa macam lagi banyak je) asyik masukkan video youtube je. So faham-faham je la, kes malas memang dah tahap kritikal aku rasa. Siapa yang rasa nak menginsafkan diri sendiri tu, rajin-rajin kan la jari tekan video dekat bawah ni. Kes anak kurang ajar+tak ingat ibu bapa memang dah banyak keluar paper sekarang ni. Tinggal beberapa minggu je lagi kita nak berpuasa, then raya. Selalunya video macam ni memang kerap keluar dekat tv. So kita layankan je la, sambil-sambil menginsafkan diri sendiri. Aku harap sangat aku bukan tergolong macam anak-anak dalam video ni.




My Lovely Mom And Dad








Muka agak gemuk disitu...(^_^)

8 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

owhhhh
ak pnh tgk video nih
mmg sayu abis ati tgk
cmner mak der mngharapkn sgt kepulangn anak der T.T

zulkbo said...

salam..
naik keretapi
ke mana tu?

yahaya said...

anak manje nih...ye la...

Miss Annaz said...

anak mak...

ila-ali said...

memang sedih...sob..sob

ghimau said...

Selamat berpuasa :) ziarah dari ghimau :)

Mama Kembar said...

hanya selepas dah jadi ibu barulah mama betul betul faham & menghargai parents mama...

ERSHAD said...

anak mak ayah : P