BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

18 March 2010

Akhirnya...Aku MENANG 'Anugerah Blog Tercantik'




Layak ke aku menang??? Blog bukan nya cantik sangat pun. Berblog pun baru setahun jagung. Tapi Alhamdullilah, thanks kepada lAI sebab pilih aku antara 15 orang dari member2 dia yang lain ( sorry lambat buat entry sebab busy sikit minggu ni ).


Syarat2 untuk terima Anugerah ini :


1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself
.



  • Ini adalah 15 boggers yang terpilih dan aku rasa blog dia orang cantik. Yang tak terpilih jangan sedih sebab, blog korang pun cantik2 jugak. Lagi cantik dari blog aku rasanya...hehehe

  1. BiLa BaDBoY MeNuLiS
  2. sentuhankasihsuci
  3. Uda
  4. blue
  5. Mizz Nora
  6. miss Lolly
  7. shazzy
  8. Sara
  9. Nabiel
  10. Dahlia
  11. Farenova
  12. Myravea
  13. e~car
  14. sakiralicious
  15. Asliza

  • 7 Things about MYSELF
  1. Suka ketawa
  2. Diantara orang yang tak cukup ketinggian
  3. Suka masuk kedai kasut
  4. Suka minum chocolate cream chip from starbuck (Favorite)
  5. suka warna pink, merah, ungu......(senang cerita warna yang colourful)
  6. tak suka bercakap dekat depan dengan orang yang ramai (darah gemuruh)
  7. Suka perfume Ralph Lauren





~~Much Love from Me~~

8 comments:

Uda said...

terima kasih sis bagi award ni.. nanti akak tempek kat blog

Khadijah Zek said...

welcome...kak uda....=)

areev19 said...

uitt....trimas for d award..bru kemaren dpt award nie..xterjwb2 lg.. :)

Khadijah Zek said...

sama2...is okey..take your time...bile ada masa baru jwb..k...=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

same lah yang :-)

pinky .


tengs yer~

Romy Hermawan said...

mau donk!!!http://romymagic.blogspot.com/

a cup of coffee said...

Assalamu'alaikum Khadijah...
q datang dari indonesia...q suka dengan desain blogmu...dan q sudah follow blog kamu...
Kalau kamu bersedia..mari blogwalking ke dua blog kesayangan q yang baru...visit n follow back yaa...thanks...^^
http://nickzone-miracle.blogspot.com/
and
http://monggopinarak-miracle.blogspot.com/

SyFiq said...

cantik blog k0rang...huhuh...jelesnyew...