BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

15 October 2010

Eh Lelaki!!!






Hello Readers!!!


Lama sangat tak berblog. Sekarang ni memang busy sangat. Aku pun tak tahu la kenapa sampai tak sempat langsung nak berblog ni. Tapi aku tengok blogger yang lain ada je yang tengah belajar, tapi dia orang sempat post something dekat blog dia orang. Mungkin sebab aku ni tak pandai nak bahagi masa kot atau pun mungkin sekarang ni dah duduk dekat rumah sewa. Keadaan rumah yang kadang-kadang agak kurang selesa(pada aku) untuk duduk lama-lama depan laptop. Suka sangat bagi banyak alasan kan...huhuhu.










Eh Lelaki!!!



Berbalik pada tajuk kita dekat atas tu. Tak ada angin,tak ada ribut tiba-tiba je Eh Lelaki!!...hahaha. Jangan fikir bukan-bukan, aku bukanya sedang bercinta. Tapi aku pelik dengan sesetengah lelaki yang aku kenal ni(member aku). Pada aku bukan ke lagi elok kalau lelaki tu lebih gentleman terhadap wanita. Tak kira la dari segi perasaan ataupun perbuatan. Aku ada terbaca tentang typical malays guy ni .... malas, tak gentleman, and ego. Okey itu mungkin pendapat 'dia'. Tapi bukan semua lelaki melayu macam tu kan...kan(abang-abang boleh anggukan kepala kalau rasa bukan ye). Pada dia apa-apa hal mesti nak perempuan yang mulakan dulu. Memang la zaman sekarang ni dah moden. Apa yang lelaki boleh buat, perempuan pun rasa boleh buat. Tapi agak-agak la sikit, perempuan tetap perempuan okey!! Senang cerita la. Kalau kau ni memang jenis suka perempuan yang mula kan dulu. Cuba kau bayangkan kalau kau ada anak perempuan nanti, kau suka ke kalau anak perempaun kau perangai macam tu. Dah tentu-tentu tak suka kan...............









What you Give, You get Back





Me and Awal Ashaari
(Mamat ni hensem giler kot)

5 comments:

Akma Azlin said...

Hmm, lelaki mcm tu kalau berbaloi takpelah..
kalau x, lupekan aje..
cari jodoh yang sesuai.. kang makan hati plak bile dh kawin

Khadijah Zek said...

hehehe...tu la pasal.
kadang2 tu ego sangat....

EnCiK SHaH said...

mungkin die dah putus asa kot.. sbb tu die nk tunggu smpai die dpt signal dari org yg die suke.. pendapat sy la.. hehe

Khadijah Zek said...

Ermm...mungkin jugak...=)

aku NUR HAYDA said...

menarik sgt..=)
saya maseh baru..
dtg2 singgah
akunurhayda.blogspot.com