BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

16 October 2010

Welcome to SKYTREX




+++WELCOME+++





Siapa pernah datang sini, boleh angkat hidung korang tinggi-tinggi. Siapa yang rasa dia duduk dekat area shah alam, tapi tak pernah datang sini. Sila tutup muka korang dengan sarung bantal busuk, buat malu je. Tempat ni memang best+adventure. Dekat sini ada 3 jenis adventure, so boleh pilih ikut kemampuan masing-masing. Kalau tak salah aku, aku punya harga RM40.00 tu kot(dapat tiket free). Kalau rasa berminat dan nak tahu lebih detail boleh masuk laman web Skytrex, then boleh terus booking kalau nak main.


Alamat :

SKYTREX ADVENTURE PARK

Taman Pertanian Malaysia
Bukit Cahaya Seri Alam


The Challenges:

Little Adventure (LA) - RM 30.00
Big Thrill (BT) - RM 40.00
Extreme Challenge (X) - RM 45.00



Website : http://skytrex-adventure.com/





Pintu Masuk ke
Bukit Cahaya Seri Alam



BIla budak tak betul bergambar berdua


Botol air-Check
Biskut-Check
Tuala-Check
Pisang-Check
Betik-Check
Durian-Check
Langsat-Check
Rambutan-Check

"Semua siap Tuan"



Apa-apa hal kita Check-in dulu



Muka budak tak sabar nak panjat pokok+minah dekat belakang tu sekali



Gaya budak terencat...hahaha



Safety First



Okey siap untuk terjun



Tenaga banyak habis dekat sini je



Abang Tarzan



Aduhh...jauhnya.....



Akhirnyaa..........





p/s: Ira aku curi gambar kau....itu pun kalau kau baca blog aku la kan...hahahaha

9 comments:

x'emriust said...

fewiittt

Khadijah Zek said...

y0ooooo...=)

fuzy said...

amboi p xajak..cam best jer...ada aktiviti pa lg???

Khadijah Zek said...

hahahaha...cuti sem ari tu la cik poji....sem dpn kita g la sini...g s.alam plak..asyik melaka je...

ctaziera_tg84 said...

its ok curi gmb aku..=)

Khadijah Zek said...

TUAN punya gambor...hahaha..=D

Panglima Muda said...

terjunlah tinggi sikit

saraly said...

kite pena pgy !
naek sume tuh .. tp , mencuwakkn .
pasni , tobat ,xnk nek agy ... :)





*salam perkenalan .. :)

Iera stella said...

kat mne nie?hehehe best2..