BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

14 January 2010

UTHM DihatiKu


Bermulanya semester baru di UTHM. Sem. ni time table x penuh sangat. Hari khamis dengan jumaat free(suka sangat-sangat hehehehehe) then hari rabu petang dah boleh balik rumah (sambil melompat-lompat kegembiraan). Tapi yang kurang seronoknya subject banyak 3 jam kredit, so nak kena usaha lebih sikit la sem. ni. Minggu lepas baru je balik rumah. Mase dalam bus on the way balik batu pahat, abah sms:




" Nanti smpai sana cl Abah n take care
STUDY VERY HARD N DON'T PLAY2
TAKE CARE N DAD ALWAYS LOVE U "



Perkataan tu bukannya sengaja di besarkan, tapi sememang sms yang diterima memang sebegitu rupa. So sweetkan, tapi ayat tu macam nak bagi peringatan supaya jangan malas-malas sebab aku ni bukanya jenis yang suka keluar malam dekat sini sebab x ada apa yang seronok pun dekat sini. Tapi perangai baik ni kerap dikekalkan di UTHM je la kan. Sebab kalau dekat rumah memang suka hangout dengan member. (dan kerap dimarahi oleh mak sebab balik lewat malam. Bukan jahat ye, tapi nakal sikit je). Azam sem. ni ingat nak berkelakuan rajin lebih sikit dari sem. lepas (sem lepas rajin ke????). Result sem. lepas turun, so masa bagitahu abah, abah macam kecewa je. Usah kan tangga kejayaan. Aja aja Fighting...





Aktiviti Cuti Sem




Dayakku dah kawin. Tak boleh panggil dayak sekarang,
kene panggil Pn.Hasdayana sekarang. Jumpa budak-budak class, macam reunion lagi sekali
la pulak.



Lepas Dayak pergi majlis kahwin Asz pulak. Bukan hari yang sama ye. Minggu lepas, pergi jumpa Asz sebab di dah start pindah rumah. Dapat berita tergempar, sebab Asz dah mengandung 6 minggu(kalau x salah). Ini dikira bunting pelamin ni. hehehehehe




Yang ini kes lain. Bukan kahwin ye. Tapi bertunang. Selapas banyak dugaan yang diterima, akhirnya bertunang jugak. Aku doakan sampai jinjang pelamin ye nadia...hehehehe




Selamat Pengantin Baru Nabila Amani