BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

08 May 2010

CONTEST- Senyuman Paling Menawan

Perasan sangat. Macam la senyuman tu menawan sangat sampai nak masuk contest ni. Ramai juga dah masuk contest ni. Rasanya macam nak menang tu tipis je. Tak apa la, kita cuba je la kan. Aku dapat tahu tentang contetst ni dari Cik Mieza(my coursemate).



Owner contest ni adalah cik chentazetty
yang cantik+comel ni





Kenapa aku suka senyum???

  • Kalau aku senyum muka nampak manis sikit kot
  • Nampak muka lebih mesra
  • elok diamalkan sebagai senaman pada muka.
  • dapat melambatkan kesan penuaan pada muka. Kalau muka ceria tak ada la nampak tua sangat. Muka muda dari usia sebenar(pada aku la...)
  • orang rasa happy dengan kita(senyum sokmo ye)
  • Kalau nak ambik gambar kawin nanti tak ada la rasa janggal sangat bila senyum(natural from inside)

"A beautiful Smile"


A beautiful smile
falls 'cross your face
When you are happy
or full of grace.

A beautiful smile
fills your eyes,
When you're contented
or surprised.

A beautiful magic
attends your soul,
When you have spoken
of love untold.


Aku tag 4 orang ni untuk join contest ni....



Gambar aku senyum yang budget menawan sangat-sangat ni

16 comments:

miza_misza said...

cweet cngat2..kan sape la ni kn..hihi

Khadijah Zek said...

nama glamour jijah...hahahaha...=D

shazika said...

sweet smile. semoga menang contest tu yek :)

Khadijah Zek said...

thanks shazika....=)

azaliahjsalleh said...

gud luck ye

Khadijah Zek said...

thanks....

zulkbo said...

salam..
ermmm..manisnya senyuman
tergoda gak..la la la

MrS ShaHriL said...

sweetnye...ade potential menang ni...hihik

Yana KenJa said...

gud luckk.=)

smms said...

sama sama gud luck

ayu said...

gud luck to u to....

~LoVE PiNk~ said...

alahai,tomeinya..
gd luck..
i mmg da cnfrim kalah..
hahahah

Muara said...

Blog yang cantik !
Bolehlah bertukar-tukar pendapat!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

senyuman me x hawt cam u :{

kk said...

gudluck dear ;P

KID LEARNS TO FLY™ said...

elelelle..

miss lolly merendah-rendah diri le plak ekekeke

tuan umah tumpang komen ekekeke