BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

08 May 2010

Coffee with Nuffies~~~Sara






Hari ni last day di UTHM.Paper habis hari ni dan esok my abah akan menjemput anaknya pulang....!!!


Yah0oooo....~~


Tak payah nak duduk sini lama-lama. Kalau nak diikutkan, dah nak dekat sebulan lebih aku tak balik rumah. Sedihnya...T__T...ish..memang sedih pun. Start kes aku accident hari tu, terus dah tak balik rumah sebab banyak sangat kerja+tak nak jalan banyak sangat(kaki sakit). Sebenarnya aku tak nak cerita pasal final exam aku ni. Sebab kalau aku start cerita kepala mesti serabut. Tak start cerita pun kepala serabut jugak...hehehe


Okey, cik eja kembali ke mo0d "Happy"....


Sebenarnya nak cerita pasal tajuk entry hari ni. Okey mood "happy" datang balik..yes..yes. Hari rabu lepas aku dapat email dari Nuffnang tentang 'Invitation to Coffee with Nuffies session'. Siapa alert dengan website nuffnang(selain tengok earning+traffic korang je), confirm akan perasan post dari nuffnang 'Coffee with Nuffies – Sara'. Aku cuma dapat email dari nuffnang je, tapi tak dapat confirmation lagi dari nuffnang. Kalau aku dapat la kan...diulang sekali lagi ye, KALAU aku dapat memang bertambah-tambah la lagi mood "happy" aku ni. Cuti semester dah start, kalau ada aktiviti macam ni masa cuti semester break best jugak kan. Tak ada la bosan sangat.



E-mail from Nuffnang untuk adinda 'Eja'



Siapa Sara Khoo ni???


Aku pun tak kenal sangat Sara Khoo ni. Tapi kalau dapat pergi minum kopi dengan dia mesti dapat lagi mesra kan...kan(sangat perasan). Di bawah ni ada cerita sikit tentang Sara Khoo ni dan position dia di Nuffnang....



Sara is part of our Ad Ops team, which means that she’s one of the Nuffies in charge of ensuring that all ads are running smoothly at all times for all Nuffnangers.


Here are a couple of random facts about Sara:
  • Can’t gain weight (we know, it drives the rest of the female Nuffies absolutely nuts)
  • Talks to herself when she gets stressed
  • Is extremely brainy – she graduated top of her class not so long ago
  • Has climbed up Mount Kinabalu! They do say never judge a book by its cover ;)













Wish me Luck......

3 comments:

pak long said...

salam...
selamat bercuti..appy selalu

Khadijah Zek said...

thanks..pak long pun happy2 selalu...=)..senyum sokmo..

aisya said...

singgah2 la ke sini ::

www.insanbernama-aimisyairah.blogspot.com