BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

14 March 2010

Konsert Super Junior di MALAYSIA





Yahuuu...Super Junior nak datang Malaysia. Siapa yang minat band boys dari korea ni confirm tahu. Tak payah aku nak explain panjang2 kan. Aku suka semua 13 orang budak2 super junior ni. Tapi yang paling penting aku paling suka, semestinya Heechul. Walaupun dia ni kadang2 nampak macam perempuan sikit (sikit ke???macam banyak je), yang tu aku boleh tutup sebelah mata je. Tapi mamat ni sangat2 la kelakar dengan aksi spontan dia. Suara dia sebenarnya biasa2 je, tak ada la sedap sangat pun. Rasanya tinggal beberapa hari je lagi dia orang nak datang mendarat dekat Malaysia. Entah2 dah sampai kot???. Ye la, nak prepare untuk konsert tu. Sekarang ni kalau tengok dah ramai yang minat band2 dari korea ni. Walaupun sepatah haram tak faham apa yang die orang cakap. Asalkan muzik best, layankan saja. Kalau yang perempuan memang teramat la comel. Tapi pelik yang lelaki pun comel jugak. Entah la, aku pun tak faham.





Tarikh : 20 Mac 2010

Masa : 7 malam
(**selalunya mesti start lambat kan. Sempat lagi nak sembahyang maghrib)

Tempat : Stadium Putra, Bukit Jalil, Kuala Lumpur

Harga Tiket : Rm138, RM238, Rm438 (Mahalnya)


****Nak tahu lebih lanjut click sini >>>> (^_^)****













~~Buat muka comel2 plak dia~~



~~Love SUPER JUNIOR~~



5 comments:

Diarihatiku1976 said...

lor maap ler akak tak kenal artis ni ler... ciann ekk akak...

yatee said...

oh may guccii!
i suka suju~ haha
pergi yeh?
bes gilaaaaaaaaa jelessssssss
kim salam kat kibum lah ye (kalau hidup lagi mamat tu)
kalau takda kim salam kat kyuhyun, donghae dengan eunhyuk sama leeteuk!
haha

Epul Azimi said...

hye,selamat berkenalan...:
dieorang mmg best..:)

Khadijah Zek said...

Diarihatiku1976:

tak pe akak. bukan semua artis kita kenal, lagi2 artis luar ni. Sebab lagu sedap+muka comel, kita layan kn aje..hahaha


yatee:

x pegi la yatee, ada test hari tu...sedih nya. kita pergi dalam mimpi je la ye.


Epul Azimi:

Selamat berkenalan,
die org memng best+kelakar kan..kan...hehehe

hans said...

aku xminat band korea2 nih
hahaa