BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

21 March 2010

I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair





Kenapa la beriya2 sangat nak pergi ' Gatsby Deodorant Street Fair ' ni??? Best sangat ke??? Ish... banyak tanya la pulak. Aku memang nak pergi . Kalau siapa yang tak pergi memang rugi. Dekat sana akan ada lucky draws dan hadiah2 yang bernilai sehingga RM15,000 (WOW!!!). Menarik kan. Siapa yang tak tertarik tu memang la buta. Bukan buta mata, kalau mata korang buta macam mana nak baca blog ni kan..kan..HEHE. Siapa yang suka main dan bersuka ria memang wajib datang sebab di sana juga akan ada bermacam2 game yang best. Kalau rasa nak main........

  • Sumo Wrestling (in air bag suits!)
  • Gladiator battles
  • Ada lagi game2 lain yang menarik. ( kalau nak tau game apa lagi yang ada, kena la datang )

**nama game macam ganas sikit. Tapi kalau main untuk suka2,
tak ada maknanya ganas2.



Macam mana, ada rasa macam tertarik tak nak datang tak. Jangan risau hari event ni memang sangat sesuai kepada sesiapa pun yang nak datang. Kalau rasa nak bawa satu family pun tak apa. Angkut la semua makcik , pakcik, atuk, nenek. Atuk dengan nenak kalau rasa tak larat nak main game, sekurang2 nya boleh dapat cabutan bertuah. Seronok kan, sebab semua boleh Enjoy. Jom kita datang beramai2 ke......



  • Date : 17 April 2010
  • Time : 10 am – 5 pm
  • Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, KL



Kalau nak tahu lebih lanjut pasal even ni click je kat sini :

www.gatsby.com.my/streetfair

3 comments:

Hazman said...

Nak join skali la kan.... cam interesting jew....

Khadijah Zek said...

Jom...kita pergi ramai2....=)

Anak Perak said...

jumpa disana.teruja ckt coz mcm ramai dak melayu join event kali ni