BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

03 March 2010

BlogKu bersama Nuffnang

Lagi sebulan lebih je nak start semester break. Rasa macam cepat sangat la pulak, tahu2 je dah nak final exam(takutnya...). Orang yang selalu takut ni, selalunya sebab tak cukup ilmu didada nak pergi jawab exam dan orang itu adalah aku...hehehe. Minggu ni tak boleh nak balik sebab banyak sangat kerja+assignment+study untuk test. Melampau betul, minggu lepas baru je balik la eja...sudah2 la tu!!. Lagi setahun lebih nak habis, rasa macam lama sangat la pulak. Member ramai yang dah kerja+bukak business sendiri. Aku bile pulak??? (Eja bawak2 bersabar. Hari ko mungkin lambat lagi la eja). Kadang2 tension jugak. Tapi selalu terapkan dalam diri, just fikir yang positif2 je yang negatif2 buang jauh2 dalam lombong atau longkang. Baik buang dalam lombong je, besar sikit kan.





Nah..gambar kasut converse kesayanganKU
untuk tatapan awak2 dekat celah pintu tu





Hari ni dapat email 'Sulit' dari Nuffnang. Hopefully they can pick me for that even. Aku pun tak tahu even apa, tapi yang penting aku boleh bawa sorang member. So tak ada la boring sangat kan. Aku tengok nuffnang banyak buat even untuk bloggers under nuffnang. Selalunya nampak macam meriah je. Teringin jugak nak join then boleh kenal dengan member2 baru. Wah2...cerita macam dah terpilih je kan. Kalau tak dapat pun tak apa. Nak buat macam mana, dah orang tak nak dekat kita (sambil guling2 menangis dekat atas katil). Aku ada facebook, friendster, mysapce tapi selalunya aku main biasa2 je, tak ada la nampak macam excited sangat dengan benda2 macam tu. Sebab tak semua letak info yang betul pasal profile diri, bukan nak menipu (untuk keselamatan la). Hari ni aku duduk berdua je dengan roommate, sebab lagi dua orang balik minggu ni. Tak apa la, bagi la chance dekat dia orang pulak balikkan, kesian pulak tengok (dengki la tu kan). Aku suka sangat buat blog then pos entry yang best2 (best ke???). Tapi aku paling tak suka buat blog bila idea tak ada. Tapi rasa macam nak pos entry jugak hari tu, tapi tak boleh jugak sebab dah penat perah idea dalam kepala ni, tapi tak nak keluar2 jugak. Last2 aku pergi baca blog orang je hari tu, entry aku tu publish esok2 je la bila aku rasa senang hati+suka hati aku bila aku nak pos HAHAHA (ketawa guling2 atas katil).











Ambik ni...!!gambar tahun lepas yang dah basi dalam laptop aku ni
Siap ada anai-anai lagi
(*kantoi tangkap gambar dekat webcam pakai handphone)

(**dah pakai webcam, buat apa tangkap pakai handphone pulak, tu la pandai sangat dia ni)


4 comments:

Na said...

seronok nye dye dgn nuffnang...hehehe....

Khadijah Zek said...

mesti la seronok...nak sangat pergi even nuffnang then boleh kenal dengan bloggers yang lain..kan..kan..=)

deatH_luVer said...

dpt gak emel sulit neh..tp taktau nak g ke tak... :)

Khadijah Zek said...

dapat jugak ke...tapi yang paling penting,kita ni terpilih ke nanti..hehehe..kita tunggu dan lihat je.