BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

31 March 2010

'Magic-Cracker Sandwich'

Petang-petang ni hujan turun, bestnya kalau tidur. Tapi sorry okey, tak tidur pun. Layan facebook kejap, sambil makan biskut. Tersangat la sedap... Nyumm..Nyumm..'Magic-Cracker Sandwich'. Siapa yang pernah makan sila angkat kaki anda. Angkat tangan ni dah biasa sangat. Kita buat yang luar biasa sikit. Kalau siapa yang sakit kaki, kita angkat hidung 0key. Bagi hidung tu tinggi sikit...hahaha. Hari ni satu hari class tak ada langsung. Patut nya hari khamis ngan jumaat hari cuti. Ni tidak, hari rabu pulak jadi hari cuti. Tapi hari ni ada taklimat PSM 1(Projek Sarjana Muda). Projek untuk budak-budak ijazah. Aku dah pening kepala nak cari lecturer untuk PSM ni. Kaki dah la jalan macam kura-kura, nak berjalan cari lecturer pun susah.



Berbalik kepada biskut ni. Dulu aku suka sapu Nutella dengan biskut kosong. Tapi bila makan biskut 'Magic-Cracker Sandwich' ni, aku tak ada la cakap rasa coklat dia macam Nutella. Tapi rasa dia boleh tahan. Sedap la jugak, yang penting biskut tu tak masuk angin. Dulu aku ada beli biskut lebih kurang macam tu jugak, tapi brand lain. Huh...rasa dah la tak sedap, lepas tu masuk angin pulak. Memang membazir, sebab dia packing biskut tu kecil-kecil dalam satu plastik. Banyak la jugak. Okey..okey...pembaziran berlaku, aku tahu. Tapi memang dah tak boleh nak telan. Bagi member pun member tak nak(tak sedap katanya). Pandai, dah tak sedap baru nak bagi orang.





Yang tepi tu aku dah gigit sikit



Harga tak mahal...Murah je!!!

8 comments:

M!Er4N said...

sedap ke??x pernah makan lor..bak skit..huhuuh..jom try search engine terbaru smbil earn duit skit.. :)

http://www.mieran87.co.cc/2010/03/mylookcom-mesin-pencari-terbaru.html

ahmad said...

macam best tu...aku lom pernah jumpa tu...hehehe

Khadijah Zek said...

Erm...sedap la jugak....=)

Khadijah Zek said...

Jom ramai2 kita try...tp kalau korang mkn x sedap..jgn salah kn aku..."mak x salah ok"...
...hehehe

zulkbo said...

salam..
sedapnya..
makan sorang jer erk?

Khadijah Zek said...

zulkbo : waalaikumusalam. mana ada mkn sorg2. mkn ramai2 dengan roommate skali ni.

fiD said...

hhohohohohoh....

kamooo pon suke ye...

samela...

Khadijah Zek said...

fiD : wah...suka jugak ke....i like..!!!