BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

17 April 2010

Achik Spin Meninggal Dunia....!!

Arwah Abdillah Murad dan isteri Rose Zaitul Suriani Wati
bersama dengan arwah anak mereka Putri Rania


SEREMBAN 17 April – Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin, Abdillah Murad Md. Shari atau lebih dikenali sebagai Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini.

Allahyarham, yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV) yang terbabas dan terbakar, meninggal dunia di tempat kejadian.

Pada masa ini, polis dan anggota bomba masih lagi berada di lokasi nahas dan difahamkan mayat Allahyarham akan dibawa ke Hospital Tuanku Jaafar di sini malam ini.

Pegawai Turus Trafik negeri, Asisten Supritendan Polis (ASP) Abd. Halil Abd. Hamzah mengesahkan kejadian tersebut. – UtusanAchik Spin adalah penyanyi berkumpulan popular suatu ketika dulu. Aku tahu ada yang minat dan ada yang tak minat dengan lagu dia. Lagu-lagu dia yang popular banyak berduet dengan Nana. Kepada siapa yang tak tahu, sebelum ini anak achik iaitu Putri Rania meninggal dunia disebabkan penyakit intestines(kembung perutnya tidak berhenti). Apa-apa pun kita doakan Al-Fatihah kepada Arwah Abdillah Murad serta anak mereka Arwah Putri Rania, semoga arwah berada di kalangan orang-orang yang beriman~~Al-Fatihah....Tweet dari AG Hujan yang meminta untuk sedekahkan
Al-Fatihah kepada Achik Spin.
(credit kisahcintanasilemak)


3 comments:

Mr Kamikaze said...

Setiap yg hiduppasti akan mati jgk...Al - Fatihah buat arwah...

Nabiel said...

-al fatihah-
semoga isteri nye menerima dgn tabah~

zulkbo said...

انّا للہ و انّا الیہ راجعون