BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

15 April 2010

Kuasa Allah s.w.t

Tadi aku baru bukak website Oh! Tidak. Bila baca memang agak menakutkan bila ada orang yang berani nak mencabar kekuasaan Allah s.w.t. Untuk mendapatkan info yang lebih lanjut klik dekat bawah ni. Subhanallah...



8 comments:

saya_arief said...

baru taw sal ni..
tq..

Khadijah Zek said...

welcome...saling berkongsi cerita...=)

zulkbo said...

SALAM kHADIJAH...
Allahuakbar 3x...
tapi tu macam rupa tangan kan?

Khadijah Zek said...

waalaikummusalam,
entah la,sebab die dah cover dengan box kan. kes2 sebelum ni ada jugak yang nak cuba dengan macam2 cara. tapi semuanya akan kena balasan di situ jugak..

Nurul Harun said...

nurul da g tgk td..

Khadijah Zek said...

hurmmm...scary kan nurul..balasan kena dekat situ jugak kan...

Darkbatman said...

2la..pelikkkk..

Khadijah Zek said...

pelik dan ajaib....