BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

10 April 2010

Anda STRESS???

Aduh.....payah betul la. Muka ni aku rasa dah jadi macam penternak jerawat pun ada. Lepas kes accident hari tu, pakcik dengan makcik jerawat ni memang lagi sibuk bermaharaja dekat muka aku ni (alasan je). Tapi memang la, jerawat dekat muka ni memang senang je nak naik. Mungkinkah sebab aku :

  • stress sangat sebab final exam dah nak dekat
  • stress sebab kaki ni tak okey-okey lagi (jalan tak betul sangat)
  • tidur tak cukup, sebab banyak kerja nak dihantar dalam study week ni
  • bangun pun lambat sebab tidur lambat
  • ni dah confirm la, mandi pun lambat kan
  • dah lama tak pergi joging
  • asyik duduk dalam bilik je. Tak larat nak jalan lama-lama
  • tak ada mood nak duduk lama-lama dekat UTHM ni. Rasa macam nak balik rumah hari tu jugak
  • ada masalah dengan makanan. Bila rasa nak makan baru pergi makan
  • tempat tidur tak terurus
  • diri pun kadang-kadang tak terurus
  • bila la nak kahwin???...hahahaha
  • risau dengan umur yang makin meningkat (mesti la meningkat, tak kan menurun)
  • bila la nak habis belajar
  • dah habis nanti nak kerja apa
  • boss tempat kerja macam mana nanti. Bengis, garang, penyayang, baik hati, gatal, kedekut (merapu je ni)

Ish..kalau nak di list kan semua mahu sampai berminggu-minggu ni.

5 comments:

zulkbo said...

salam..
kesian you..
bawaklah berehat yek?

Mr Kamikaze said...

Kurangkan stress dgn membaca Al-Quran..
Semoga stress akn berkurang...

mantan said...

ye la Jah, kekadang stres juga...

alang said...

oit. study2. Exam dah dekat. hehe. Gudluck ya. :)

Khadijah Zek said...

zulkbo : waalaikumusalam...tq..x blh nk rehat sgt...byk nk kena pikir...lepas exam ni baru blh btl2 rehat...

Mr Kamikaze : terima kasih....harus diamalkan...=)

mantan : tu la cikgu...hidup ni penuh dengan stress...hehehehe

alang : thanks.....=)