BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

23 April 2010

I'm a Loser???


Pelik ke bila tak ada BF(boyfriends). Korang rasa pelik ke???Pada aku orang macam ni tak pelik langsung. Siapa cakap kalau umur dah 20++ kita wajib ada BF, kalau tak ada jugak maknanya orang tu memang something(loser kot..hehehe). Kalau ada orang yang cakap macam tu, mai bak sini jumpa aku. Memang aku nak 'sekolah'kan orang-orang yang macam ni. Jangan set dalam mind anda,"Aku patut ada BF...Aku patut ada BF...Aku patut ada BF". Tapi kalau dah ada BF tapi life tak ceria buat apakan. Asyik nak sedih-sedih. Kalau berborak je, asyik nak cakap pasal BF dia bosan laaa..(selalu sangat). Macam tak ada topik lain je dekat dunia ni yang nak diborakkan. Ayat macam jealous, tapi tak okey. Aku jenis yang terbuka kalau orang nak bercerita apa pun. Seriously memang aku open sangat-sangat. Tapi kalau dah selalu sangat cerita benda yang sama siapa tahan wey. Pelbagaikan la topik tu bila berborak dengan orang. Bila aku cakap pelbagai tu, bukannya cerita pasal BF ko dalam versi lain pulak. Itu bukan 'pelbagai', tapi yang tu jenis yang pandai recycle. Aku rasa kalau bukak kilang recycle memang confirm dah kaya. Entry sebelum ni pun aku ada cakap pasal benda alah ni.


  • Versi lelaki.

Aku ada member yang tak ada GF(dulu la). Dia rasa diri dia macam loser sangat sebab member-member dia semua dah ada GF. Siap tanya dekat orang lagi, dia ni orang macam mana. Dia tak ada la direct cakap "Ko rasa kenapa awek tak nak dekat aku ye"...Kalau orang ni cakap macam tu dekat aku dah memang confirm aku gelak guling-guling...hahahaha. Aku bukannya tak sensitif dengan perasaan orang. Tapi memang serius aku akan gelak sakan bila orang tanya macam ni dekat aku. Mula-mula dengar memang la gelak, sebab bila dengar macam desperate pun ada jugak....hahahaha(okey gelak lagi). Lepas tu baru la slow talk dengan dia(tolong cakap dengan orang macam ni elok-elok,sebab diri dia tengah tertekan), jangan bagi dia down. Tapi sekarang dia dah ada GF, so tak payah nak pening kepala fikir kenapa ko tak laku dulu.


  • Versi perempuan.

Kalau yang dah ada BF pulak dia rasa loser sangat sebab dia rasa diri dia tak cantik. Okey BF ko pun tak cakap apa-apa, ko pulak yang fikir bukan-bukan. Mungkin dia rasa tergugat dengan perempuan lain kot. Kalau BF dia memang fikir nak couple dengan orang yang cantik. Dia tak ada la dia pilih ko mak cik oi!!. Bila dia couple dengan ko maknanya, dia terima ko seadanya. Aku tengok dia cantik je, tapi dia yang rasa diri dia tak cantik. Tak tahu la 'cantik' bagi dia yang macam mana. Adakah cantik seperti Datin Norjuma Habib Muhamed ataupun seperti Wardina??? Wakeup la wey, semua perempuan memang dilahirkan cantik. Kalau sampai nak perfect sangat tu tak dapat la.



Norjuma Habib Muhamed


Vs


Wardina



Cerita-cerita dekat atas ni dari pengalaman aku bila berkawan dengan orang. So aku tak tahu la versi korang dengan member macam mana. Malas nak tulis panjang-panjang pasal perkara ni, takut nanti ada plak yang terasa. Suka aku kalau korang dapat baca entry aku sebelum ni sampai habis>>>>♥ ♥ ♥ Click here

8 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

me sangat s0ker nurjuma :)

Khadijah Zek said...

Me pun suka jugak...cantik bangat kan..kan♥

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku masih solo

pak long said...

salam...
tak der BF pun tak per..janji bahagia...

zulkbo said...

salam..
me???
i m okey right??

Nabiel said...

hehehe~
cmtuh lak yea~
mybe sbb rmi yg kejor kerjaya kot skrng~
so..xde mse nk pkr psl kapel tuh~
wit dh byk, baru cri kot~=)

~kuyam~ said...

hye khadijah :)
x loser kot kalau takde bf umur 20++
loser kalau xabis khatam al quran lg kalau umur dah 20++
eheee,aoe kaitan..nway,nice entry :D

Khadijah Zek said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : sama la kita...hehehe

pak long : setuju sangat

zulkbo : you memang okey sangat2...hehehe

Nabiel : nak kukuhkan ekonomi dulu baru boleh fikir benda lain

~kuyam~ : hahahaha...setuju sangat kuyam...=D