BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

19 April 2010

How to clean your Laptop

Laptop aku ni dah berhabuk sangat, sampaikan labah-labah siap boleh buat sarang lagi(yang ni aku tipu je). Dah lama tak bersihkan laptop ni. Dulu masa awal-awal beli, rajin jugak la mengelap skrin dengan keyboard. Benda baru, memang la sayang. Tapi bila dah lama sikit, mula la buat macam anak tiri laptop ni. Pakainya hari-hari, tapi bila time nak bersihkan dalam sebulan tu sekali je. Memang pemalas anak dara seorang ni.

Aku ada jumpa video yang best sangat dan aku suka nak berkongsi dengan korang benda ni. Video ni ada tunjukkan cara-cara untuk cuci laptop anda yang memang dah berkulat+berkurap+berkudis tu, sampaikan satu habuk pun langsung tak ada. Laptop kita siap boleh bersinar-sinar lagi. Tak percaya tengok video di bawah ni. Aku suka sangat budak kecik ni. Sebab kecik-kecik lagi dah pandai tolong mak dia.



~~Tolong ke???~~




5 comments:

mantan said...

Jah,
Saya upload entry ni kat facebook saya.. ok ye?

Khadijah Zek said...

memang okey sangat-sangat....=)

zulkbo said...

salam..
ka ka ka
bertuah punya anak mak!!!
he he he..

alidyangon said...

WOW!

Nanti bila dah balik rumah nak minta anak jiran tolong cuci my MacBook ha ha ha

Bersinar dan berkilauan

Ha ha ha

AKU said...

haha...memang bersih laptop 2..wangi lg...haha